KÁTY

A szerb Orthodox temető a vasútvonal túloldalán, a vasútállomás közvetlen közelében található. A legrégebbi emlékek alapján megállapítható, hogy a temető a 19. század második felében keletkezett. Ebben a temetőben temették el Đorđe Stefanović írót, Vuk Stefanović Karadžić munkatársát.

Ez a temető előtt volt egy régi temető, amelyre az idős kátyi lakosok emlékeznek. A mai lakóházak helyén volt a Žarka Jović utca elején és a Sava Maleševa utcában a 40-60. számok között. Úgy tartják, hogy Káty első ortodox temetője a régi fából épített templom kapujában volt és a mai templomtól 30 méterrel délnyugatra helyezkedett el.

A német temetőtől északkeletre található a magyar katolikus temető. Feltételezések szerint a 20. század elején hozták létre és még ma is jó állapotban van és jól karbantartott.

A Német Evangélikus temető az Orthodox temetőtől nyugatra található. A 19. század második felében jött létre. A második világháború után Kátyon nincsenek németek. A temető elhanyagolt. A zsidó temető a Német temetőtől északnyugatra volt. Úgy tartják, hogy a 20. század első felében keletkezett. Ez a temető a második világháború óta nincs igénybe véve, és megsemmisült.

A Názárénus temető a zsidó temető mögött található. Feltehetően a 20. század első felében keletkezett. Názáreti szerbek temetésére.