TISZAKÁLMÁNFALVA

A Katolikus temető a Vasúti utca végén található. Úgy tartják, hogy ez Tiszakálmánfalva legrégebbi temetője, és a falu megalakulása után jött létre, 1884-ben. 1905-ig ebbe a temetőbe temették el az összes vallás képviselőit. A katolikus temetőben 1905 óta csak katolikusokat és görögkatolikus vallású ukránokat temettek el. A zsidó temető a katolikus temető része, a telek nyugati végén, de a jelölések eltűntek és már nem láthatóak.

Az Orthodox temető a Vajdasági utca elején, a Káty felé vezető út bal oldalán található. A temető 1946 óta létezik. Ebben a temetőben ortodox vallású szerbek, ateisták és adventisták vannak eltemetve. Itt nyugszik egy orosz tábornok is, aki a második világháború előtt halt meg. A Református temető a Dózsa György utcában található, és a szántóföldekre néz. A temető 1906-ban alakult, és ma is működik. Korábban a reformátusokat a katolikus temetőben temették el.

Reformatsko groblje se nalazi u ulici Doža Đerđa i okrenuto je prema njivama. Groblje je nastalo 1906. godine i aktivno je i danas. Reformati su se ranije sahranjivali na Katoličkom groblju.

A Német vagy Evangélista temető szintén a Dózsa György utcában található. Úgy tartják, hogy ezt a temetőt 1906-ban hozták létre (tiszakálmánfalvi Galambos László kutatása). A második világháború után nem temettek németeket ebbe a temetőbe, a temető nagyobb része megsemmisült.

A magyar-újhitvalló temető a Dózsa György utcában található, a szántóföldek felőli oldalon, távol a Német és a Református temetőtől. 1906-ban Budisava önkormányzata 72 hold földet vásárolt a Názárénus temető számára. Ebbe a temetőbe túlnyomórészt magyar-názarénusok nyugszanak. Ez Tiszakálmánfalva legkisebb temetője. Feltételezések szerint a temetések 1907-ben kezdődtek.